Estopa interpreta el tema principal de la tornada de ‘Los hombres de Paco’

La cançó del duo cornellanenc, format pels germans Muñoz, sonarà tant en la capçalera de la sèrie com en els títols de crèdit dels nous capítols de la sèrie

El duo format pels germans Muñoz, Estopa, ha estat el triat per interpretar “El Madero”, la cançó principal de la icònica sèrie “Los hombres de Paco”, que tornarà en les properes setmanes a la petita pantalla amb nous episodis.

Atresmedia ha informat en un comunicat que la cançó estarà disponible en “totes les plataformes” a partir del pròxim dimecres i que sonarà tant en la capçalera de la sèrie com en els títols de crèdit dels nous capítols. És una cançó seqüela en la qual ofereixen amb mestratge un altre punt de vista d'un vell tema, ‘El Yonki’. En aquesta ocasió, la cançó s'explica des del punt de vista del ‘madero’”, ha apuntat la productora.

EyyTgOEXABAKPPs

El duo de Cornellà de Llobregat presenta també el videoclip, on podrà veure als germans Muñoz cantant el tema i imatges de Paco, Mariano i Povedilla (personatges interpretats per Paco Tous, Pepón Nieto i Carlos Santos, respectivament), acompanyats per imatges de la nova temporada de la ficció.

Ajornament

D’altra banda, els Estopa s’han vist obligats a ajornar la seva gira de promoció fins al 2022, a causa de la situació pandèmica de la COVID-19. Segons un comunicat, les entrades adquirides seran vàlides per a les noves dates, excepte els concerts de Granada i València que, en canviar de recinte, es tornaran les entrades.

EwxDAy7WQAMSOdK

Les excepcions seran els festivals de música com Starlite, Stone & Music o Cap Roig, ja que el seu format permet seguir el protocol de seguretat.

Redacció / Fotos: Estopa

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix