Rosalía suma més de 8 milions de visites amb “La noche de anoche’

El vídeo és fruit de la col·laboració entre la cantant sesrovirenca i el porto-roqueny Bad Bunny

El vídeo de la cançó 'La noche de anoche', fruit de la col·laboració entre el cantant porto-riqueny Bad Bunny i la sesrovirenca Rosalía, ja ha aconseguit més de 8 milions de visites des de la seva estrena ahir diumenge, així com 750.000 'm'agrada'. 'La noche de anoche' està inclosa en l'últim disc del boricua, 'El último tour del mundo'.

Aquesta nova obra audiovisual, del director Stillz que ja ha col·laborat en altres ocasions amb Bad Bunny, simbolitza el romanç i la passió darrere del missatge de la cançó. El vídeo mostra un escenari surrealista, on Bad Bunny i Rosalía interpreten dos amants l'atracció magnètica dels quals encén les flames d'un inevitable vincle romàntic. Molts dels seus seguidors han fet constar a través de les xarxes socials que els evoca el quadre 'La Persistència De la Memòria' de Salvador Dalí.

EuIpENfWYAQs3pa

Es tracta d'un vídeo sense excessos en el qual tots dos, ell vestit amb una bata verda i ella amb un vestit de tul blanc i botins negres, canten entre unes escales, un arbre i un arc i acaben en foc. La cançó està inclosa en el disc que el cantant va treure el 26 de novembre i que consta de setze cançons.

EuIpENkXEAIiIAR

La mateixa no va sortir acompanyada d'un vídeo que finalment va veure ahir la llum, en una jornada, Dia de Sant Valentí, que, segons ha fet constar l'intèrpret porto-riqueny en el seu compte de la xarxa social de Twitter mai li ha agradat. “Mai m'ha agradat el 14 de febrer”, va escriure Bad Bunny en el missatge de Twitter.

Redacció / Fotos-Vídeo: Rosalía

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix