Cinesa tanca totes les seves sales del Llobregat Centre de Cornellà

En canvi decideix l’obertura parcial a Barnasud (Gavà) de dimecres a diumenge des d’avui i fins al pròxim 28 de gener i amb un nou horari

El grup Cinesa, líder del sector de l'exhibició cinematogràfica a Espanya, amb un total de trenta-nou cinemes multisala, ha adoptat des d'avui i fins al pròxim 28 de gener, tancaments parcials a tots ells excepte el Cinesa Zaratán de Valladolid, que cessa la seva activitat de forma definitiva. Els tretze cinemes que tenen a Madrid, cinc de Barcelona (Maquinista, Diagonal, LUXE Barnasud a Gavà, Mataró Parc i Parc Vallès), els Luxe Bonaire de València i La Cañada de Màlaga tancaran dilluns i dimarts des d'avui i fins a finals de gener i es mantindran oberts amb un nou horari de dimecres a diumenge. Mentrestant, les sales del Llobregat Centre de Cornellà de Llobregat tanquen de l’11 al 28 de gener.

petita cinesa 2

“Ens trobem en una situació en què les circumstàncies sanitàries i les restriccions generals i autonòmiques s'han estès molt més del que d'inici s'esperava”, indica Cinesa en un comunicat. “D'altra banda -afegeix- hi continua havent incertesa en els continguts que es puguin estrenar, no tenim garanties de la nostra programació fins pràcticament la mateixa setmana en què s'estrenen les pel·lícules, i tot això suposa un sobreesforç que no estem veient retornat a nivell d'ingressos generals.”

51448418 tAvRZDPjXq8bGk9LeaswNrVRqVKRux5IbQpo7QFq638

El grup explica així mateix que aquestes decisions s'han adoptat després de fer “una anàlisi minuciosa de cada cinema, tenint en compte la seva infraestructura i capacitats, el seu context normatiu i també la seva tipologia de clients i la potencialitat de les estrenes esperades segons cada micromercat”. La seva intenció, precisen, és “arribar al febrer d'una forma òptima” per tornar a operar amb normalitat.

Cinesa forma part d’Odeon & UCI Cinemas Group (115 milions d'espectadors a l'any i 360 cinemes a 14 països d'Europa), que el 2016 va ser adquirit per AMC Theatres, donant lloc a la major companyia d'exhibició cinematogràfica del món.

luxe main background

Des de l'octubre passat AMC adverteix del risc de fallida a causa del tancament de sales arreu del món, i especialment als Estats Units, a conseqüència de la pandèmia. A Espanya Cinesa registra habitualment 22 milions d'espectadors a l'any en 500 sales repartides en els seus 39 cinemes -xifra actualitzada després del tancament de Cinesa Zaratán-.

Redacció / Fotos: Cinesa-Llobregat Centre

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix