Sant Feliu de Llobregat manté el seu Pessebre Vivent

Organitzat per l’associació Calaix de Sastre arriba a la seva catorzena edició i es podrà visitar del 27 a 30 de desembre al Pati Parroquial amb totes les mesures de seguretat

L’associació Calaix de Sastre de Sant Feliu de Llobregat organitza el Pessebre Vivent, que enguany arriba a la seva catorzena. Tot i l’actual crisi sanitària per la COVID-19, Joan Lorenzo, secretari de l’entitat, expressa que “Calaix de Sastre vol mantenir la flama encesa i la il·lusió de la tradició per adaptar-nos al context actual”. Amb aquesta premissa, des de l’entitat cultural baixllobregatina “hem reduït el nombre d’escenes i les ubicarem en un nou lloc, el Pati Parroquial, un recinte exterior i tancat”. Malgrat la voluntat de programar el Pessebre Vivent, “tot dependrà de l’evolució de la pandèmia i se seguirà les indicacions de PROCICAT i el pla sectorial de la reobertura de la cultura popular”. A més, el nombre de figurants es reduirà per poder mantenir les distàncies de seguretat, tots aniran vestits d’època “i la mascareta corporativa que hem encarregat”, explica Lorenzo.

DSCN2337 0

L’entrada màxima és per a quinze persones per a passis separats per grups bombolla. Les entrades hauran d’adquirir-se anticipadament. Totes les sessions inicien a les 18 hores, en passis de 20 minuts (fins a les 21 hores). El recorregut és exterior.

DSCN2500

El Pessebre Vivent de Sant Feliu de Llobregat és membre de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya, entitat formada per quaranta-vuit entitats organitzadores de pessebres vivents. El Sant Feliu i el de Maçanet de la Selva seran els dos únics que es portin a terme, sempre que Procicat així ho indiqui. La resta d'entitats han programat activitats paral·leles.

Redacció / Fotos: CS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix