Nil Moliner i Aitana triomfen a LOS40 Music Awards

El santfeliuenc va aconseguir el premi a l’Artista Revelació de l’Any, mentre que la climentona es va endur els guardons a l’Artista de l’Any i a la Millor Cançó

Nil Moliner i Aitana van ser uns dels grans triomfadors de la gala de LOS40 Music Awards, els premis musicals més importants d’Espanya i Llatinoamèrica.

El guanyador al premi Artista o Grup Revelació va ser Nil Moliner, cantant, compositor i creador que ha aconseguit emocionar-nos amb cada lletra del seu vibrant disc ‘Bailar la batalla’. Van ser dos dels seus millors amics i companys de professió els qui li van fer lliurament d'aquest guardó. Ana Mena i Dani Fernández van llegir el seu nom i no van poder ocultar la seva alegria per Nil.

En el transcurs del seu discurs d'agraïment, el santfeliuenc se li va anar posant una lluentor especial en els ulls, per a acabar visiblement emocionant per guanyar el seu primer premi de LOS40. Un premi que, per cert, va compartir amb la resta de nominats i amb el seu equip. "Gràcies a tots els companys i companyes nominats, a Natalia Lacunza, a Maikel Delacalle, a Miki Núñez i a Lérica... gràcies al meu germà Dani, gràcies als meus mánagers, Carles i Ángel, gràcies als meus productors, Manu Guix i Roger Rodés, gràcies a Warner i a Gettin i a tota la família de LOS40, gràcies al meu equip tècnic i a la meva banda, que estem passant un moment molt dur, gràcies a tot el sector per aguantar. Gràcies als meus amics i amigues i gràcies als meus pares", va dir Nil, que va acabar el seu discurs amb unes paraules en català.

1607090593 549308 1607090946 sumario normal

La proposta musical de Nil Moliner sempre s'ha caracteritzat per ser vitalista i optimista. El seu debut, Bailar la batalla’, ha demostrat ser el disc perfecte per a ballar malgrat aquest temps que ens ha tocat viure. Nil sap com crear sensacions i felicitat en les seves cançons i això és una cosa que mereixia ser reconegut.

2NExyiuM

D’altra banda, Aitana va ser la gran abasent de la gala. Es va endur els guardons a l’Artista de l’Any i a la Millor Cançó -fent parella amb David Bisbal-. La climentona, que havia donat positiu per covid-19, estava confinada a casa seva, fet que li va impedir estar present a l’acte. "Estic bé, ja em queden súper pocs dies per a acabar el confinament i combatre a la bestiola. Ho sento molt, m'hauria encantat estar. Jo estava súper il·lusionada, però amb la pandèmia que estem vivint, són coses que passen. La gala és el dia 5, aquest dissabte i heu de veure-la 100%, perquè a més, dies abans de donar positiu vaig poder gravar una cançó molt especial que crec que us agradarà. Us envio un petó enorme i ens veiem molt aviat!”, anunciava l'artista. I precisament, "Golden Slumbers" va ser la cançó que, sota la seva veu, va donar principi a l'edició dels premis més anòmala de la seva història i que van finalitzar precisament amb el seu premi en la categoria de Millor Artista Nacional.

A més, la seva absència li va impedir que cantés al costat de David Bisbal “Si tu la quieres", i va ser el d'Almeria l'encarregat de recollir el premi en la categoria de Millor Cançó en nom dels dos. Fins i tot li va dedicar unes paraules de suport que evidencia la bona relació que existeix entre els dos exconcursants d'Operación Triunfo.

Redacció / Fotos-Vídeos: LOS40-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix