Rosalia i The Weeknd llancen un remix de ‘Blinding lights’

En els seus perfils de Twitter han compartit un enllaç amb la nova versió

Rosalía i The Weeknd, dos dels artistes més rellevants del panorama internacional, han revelat aquest divendres la col·laboració que es portaven entre mans: un remix de 'Blinding Lights', la cançó més escoltada d'aquest 2020 a Spotify, amb més de 1.500 milions de reproduccions. Una xifra que de ben segur augmentarà en la recta final de l'any després del duet que han publicat a primera hora d'aquest divendres la cantant sesrovirenca i Abel Makkonen Tesfaye, més conegut pel seu nom artístic The Weeknd.

En els seus perfils de Twitter, tant Rosalía com The Weeknd han compartit un enllaç amb la nova versió de 'Blinding lights', tema que el cantant canadenc va llançar fa un any i que ha arrasat a tot el món. Els dos artistes ja van donar pistes ahir dijous a les seves xarxes socials del que podria ser una col·laboració.

Primer va ser The Weeknd qui va publicar al seu Twitter una fotografia de tots dos cantants agafats davant d'una platja, la mateixa que la sesrovirenca va pujar al seu perfil d'Instagram sense més missatge que el nom de l'acompanyant, amb el qual ja es rumorejava que podrien haver treballat junts. Encara que cap dels dos cantants, ni els seus corresponents equips, havien detallat de què es tractava aquesta pista, en els fòrums de fans feia un temps que es comentava que Rosalía podria participar en un nou remix de 'Blinding lights'. Fins i tot alguns mitjans de comunicació es van fer ressò dels rumors abans que els dos artistes confirmessin que preparaven un llançament imminent junts.

EoWUAE6VgAQ6crp

Rosalia, qui acaba d'estrenar al costat de Bad Bunny 'La Noche de Anoche', se suma així a un remix d'aquesta reeixida cançó just quan es compleix un any des del seu primer llançament.

'Blinding Lights' ha batut rècords en ser tot l'any en la llista dels 100 temes més escoltats dels Estats Units, el Billboard Hot 100, en què va estar 42 setmanes en el top 10, 33 d'elles en els cinc primers llocs, dues marques que no havia registrat un altre tema en els 62 anys d'història de la llista.

Redacció / Fotos-Vídeo: Rosalia

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix