Rosalia i Aitana, nominades als Grammy Llatins 2020

La sesrovirenca opta a guanyar quatre guardons, mentre que la climentona lluitarà per un

La sesrovirenca Rosalia i la climentona Aitana han estat nominades als Grammy Llatins, que s'han donat a conèixer ahir dimarts i que se celebraran el proper 19 de novembre. La vint-i-unena edició amb més dones, tot i que encara està lluny d'aconseguir la paritat.

1573810815108

Rosalia opta a guanyar dos guardons per 'Yo x ti, tú x mí' a millor cançó urbana i millor fusió; un tercer per 'Dolerme' a millor cançó pop rock i un quart per millor vídeo per 'TKN'. Cal recordar que el 2019, la cantant de Sant Esteve Sesrovires va aconseguir els cinc Grammy Llatins  a què estava nominada, entre els quals hi havia el del millor àlbum de l'any per "El mal querer" i la millor cançó urbana per "Con altura".

aitana ocana 1572358979

D’altra banda, la cantant de Sant Climent de Llobregat, Aitana, està nominada pel seu disc “Spoiler en la categoria de millor àlbum de pop.

Els nominats a la 21a edició dels premis van ser seleccionats entre més de 18.000 inscripcions en 53 categories i reflecteixen una varietat d'artistes que van publicar gravacions entre l'1 de juny del 2019 i el 31 de maig del 2020. Entre els artistes que han rebut diverses nominacions hi ha Anuel AA, Bad Bunny, J Balvin, Camilo, Karol G, Kany García, Josh Gudwin, Colin Leonard, Jon Leone, Richi López, Ozuna, Alejandro 'Sky' Ramírez, Residente, Julio Reyes Copello, Rosalía, Marco Masis "Tainy" i Carlos Vives.

Redacció / Fotos: Arxiu



 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix