El PROCICAT amplia al 70% l'aforament a equipaments culturals i cinemes

La mesura abasta els municipis baixllobregatins de Viladecans, El Prat, Sant Boi, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues, Sant Joan Despí, Sant Feliu, Gavà i Castelldefels

El PROCICAT ha aprovat aquest migdia reduir les restriccions en l'àmbit cultural a Barcelona i altres quinze ciutats de la seva àrea metropolitana. Serà amb una resolució que entrarà en vigor quan es publiqui al DOGC –presumiblement demà- i que permetrà, en concret, que els equipaments culturals i els cinemes puguin obrir fins al 70% del seu aforament, quan fins ara només ho poden fer fins a la meitat. Davant d'aquesta ampliació d'aforament, des del PROCICAT s'ha demanat al sector cultural extremar els controls en les zones comunes dels equipaments per evitar aglomeracions.

150220 int 2a doble sambori omnium 2015

En concret, la mesura abasta la ciutat de Barcelona i les de Viladecans, El Prat, Sant Boi, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues, Sant Joan Despí, l'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Sant Feliu, Gavà i Castelldefels.

cines full splau jpg 800X530

La presa d'aquest acord és el fruit de les reunions mantingudes darrerament entre el Departament de Salut i Protecció Civil del Departament d'Interior amb representants del Departament de Cultura.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix