En marxa les obres de conservació a la Cripta de la Colònia Güell

Aquesta actuació té com a finalitat garantir la total impermeabilització per a protegir l’obra de Gaudí

El Consorci de la Colònia Güell va iniciar el passat 7 de setembre una intervenció de conservació de la Cripta de Gaudí de la Colònia Güell a Santa Coloma de Cervelló. Els treballs de conservació tenen un pressupost total de 26.662,22 euros i un termini d’execució de dos mesos.  

Foto4 gaudi

Foto2 gaudi

L’obra de conservació consisteix en la substitució de la làmina de zinc del sector de coberta sobre l’àrea d’accés a la Cripta, que es troba en un estat de degradació avançat. Aquesta làmina se substituirà per una altra de les mateixes característiques formals, dimensionals, de qualitat i color que l’original, seguint el mateix criteri d’intervenció aplicat en el moment en què es va restaurar la coberta, per tal de no transformar la imatge exterior del monument.

Foto3 gaudi

Aquesta actuació té com a finalitat garantir la total impermeabilització per a protegir l’obra de Gaudí en el sector d’intervenció, i en tots els seus elements i materials, alhora que millorar les condicions dels mateixos a fi d’allargar la seva vida útil i minimitzar el seu manteniment i sostenibilitat futura.

La Cripta de la Colònia Güell és un edifici declarat Bé d’Interès Cultural i està inclòs a la Llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Redacció / Fotos: CCBLL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
174

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix