Sant Feliu s’apropa a la poesia amb més de trenta espectacles

Durant els propers tres mesos hi haurà recitals, teatre, performances o exposicions sota estrictes mesures per lluitar contra el coronavirus

La cultura torna a ser protagonista a Sant Feliu de Llobregat. Al municipi baixllobregatí se celebra durant els mesos de setembre, octubre i novembre les actuacions de la Setmana de la Poesia, que enguany arriba a la novena edició. Seran més de trenta espectacles -entre recitals, teatre, performances o exposicions-, que formaran la programació d’aquest any seguint  estrictament totes les mesures per lluitar contra la COVID-19.

3529470

L'esdeveniment, en què la poesia serà l'eix vertebrador, recupera així la programació original després que es cancel·lés el passat 13 de març a causa de les mesures derivades de l'epidèmia de coronavirus. El consistori manté tant el catxet pactat originalment amb els i les artistes com amb el personal que hi treballa, i aprofita per incorporar-hi novetats. Entre aquestes destaca la gratuïtat de les activitats que organitza de forma directa l'Ajuntament per garantir que el preu no sigui un factor excloent, així com la necessitat de reservar plaça per accedir als espectacles.

El programa es desenvoluparà al llarg de tres blocs durant el penúltim trimestre de 2020. Aquesta mesura permet, d'una banda, recuperar totes les activitats originals i incorporar-hi dues noves, així com donar una altra oportunitat a aquelles sales i espais que han recolzat la Setmana i que hores d'ara no poden obrir les seves portes.

joan dausa

La IX Setmana de la Poesia donarà el tret de sortida del seu primer bloc el 16 de setembre amb un cartell de luxe. La Plaça Lluís Companys acollirà l'espectacle inaugural a càrrec de la guanyadora del Premi Martí Dot 2019, Carla Fajardo, i Roger Ballesté amb "La invasió de l'oxígen". El duet donarà pas al plat fort de la vetllada, Joan Dausà, qui inaugurarà oficialment la Setmana amb l'espectacle creat específicament per a l'ocasió "Entre poemes i cançons". En ell l'autor deixarà entreveure alguns dels versos, musicats i sense, que més l'han influenciat com a creador.

DOSSIER (clica aquí)

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix