Martorell tornarà a viure un estiu molt musical

El PAS es reformula en la seva setena edició per oferir del 24 de juliol al 8 d'agost una programació renovada, de màxima qualitat i adaptada als temps de la COVID-19

Música, diversitat i eclecticisme a l'empara de les càlides nits de juliol i agost. Aquests són els ingredients principals que conformen la setena edició del PAS (Pont a les Arts Sonores), el festival musical d'estiu de Martorell. Del 24 de juliol al 8 d'agost la ciutat acollirà un total de cinc concerts variats i per a tots els gustos amb l'objectiu de seguir apropant la música a la gent i propiciar una oferta artística gratuïta i de primer nivell.

1 Melodi Gimard 1 scaled e1593691255696

Enguany, el PAS repeteix presència a l'escena cultural catalana consolidat de ple com un dels esdeveniments artístics de referència al Baix Llobregat i amb tot a punt per oferir aquest 2020 una edició adaptada a la realitat de la Covid-19. Així, Mélodie Gimard, Patáx, Meritxell Neddermann, Marc Parrot i Eva Armisén, i La Belluga seran els artistes protagonistes d'un festival que per primer cop es trasllada a la piscina d'estiu de Martorell, on el públic assistent podrà gaudir de la millor música.

MERITXELL NEDDERMANN

Andreu González, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Històric de l'Ajuntament de Martorell, avança que "novament, les propostes miren de complaure tots els gustos: flamenc, jazz, salsa, música negra americana, cançó d'autor... I tot amb un punt en comú: la qualitat musical dels artistes novells o experimentats”. Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, destaca que "sabem que enguany la celebració del PAS comporta canvis importants, però són aquests canvis precisament els que ens permeten poder-lo celebrar mantenint totes les mesures de protecció i seguretat. D'altra manera no el podríem celebrar."

El 24 i 25 de juliol donarà el tret de sortida amb el flamenc fusionat amb jazz i la música moderna de Mélodie Gimard a la piscina d'estiu. Seguirà Patáx, els dies 31 de juliol i 1 d'agost, oferint un directe potent, fresc i atrevit. I el "PAS canviat" el completarà Meritxell Neddermann el 7 i 8 d'agost, amb una música serena, magnètica i sensual.

Per als més menuts

De la seva banda, la pista annexa del Pavelló acollirà l'espai del festival dirigit als més menuts, el PAS petit, oferint les actuacions de Marc Parrot i Eva Armisén (1 d'agost) i La Belluga (8 d'agost), i acostant els artistes i la música als infants de la casa.

Marc Parrot

Màxima seguretat

L'obertura de portes es farà una hora abans de l'inici de cada espectacle i l'aforament serà limitat a 500 persones per sessió. Per accedir al recinte, a més, caldrà complir totes les mesures de seguretat i d'higieneestablertes. En aquest sentit, serà obligatori l'ús de mascareta i respectar la distància interpersonal mínima. A més, a l'entrada de la piscina s'habilitarà un dispensador amb gel hidroalcohòlic.

Les entrades per a les diferents actuacions, que són de caràcter gratuït, ja es poden adquirir a través del web pas.martorell.cat http://www.pas.martorell.cat o a les oficines del PMSAPM, on també podreu consultar tota la informació sobre el festival i la programació completa.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell-PAS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
153

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix