El Circ Raluy reprèn la seva activitat a Castelldefels

Ho fa amb l'espectacle 'Vekante' després de 122 dies aturat per la COVID-19

El Circ Històric Raluy reprèn la seva activitat habitual després de 122 dies aturat a causa de la COVID-19. La cita serà el proper 2 de juliol a Castelldefels, on posarà en escena el seu nou muntatge 'Vekante', que va estrenar el 8 de març passat a Mataró. El retorn arriba després que la companyia suspengués la seva gira a causa de la pandèmia i s'instal·lés a la ciutat del Baix Llobregat a l'espera de poder tornar a actuar.

Captura de pantalla 2020 06 19 a las 22.14.07

Amb l'objectiu d'atreure nous espectadors, emetrà en directe els vint primers minuts de l'espectacle a través del seu canal de Youtube. S'han adoptat diverses mesures de seguretat com ara l'ús obligatori de mascareta, una reducció de l'aforament del 40% o la desinfecció de les instal·lacions després de cada sessió. El personal tècnic i artístic es prendrà la temperatura cada dia i farà servir caretes protectores i guants de làtex durant els desplaçaments a l'interior del recinte.

19436399 1848221148830363 8863160001686929408 n 907x675

Les actuacions seran els dijous i divendres a les set de la tarda i els dissabtes i diumenges de sis a dos quarts de nou. La companyia estarà en aquesta població baixllobregatina fins al 19 de juliol. Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, s'han adoptat diverses mesures de seguretat per a protegir els treballadors i el públic.

Redacció / Fotos: Circ Històric Raluy

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
155

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix