L’Aplec de la Salut de Sant Feliu de Llobregat se celebrarà l’1 de juny

Calaix de Sastre organitzarà la vint-i-quatrena edició sense el tradicional trasllat a l'ermita

Tot i que fins a l'últim moment s'ha patit per la seva celebració, l'Aplec de la Salut torna a organitzar-se com cada any des de fa 24 edicions. Enguany, però, totes les activitats previstes hauran de contemplar les màximes mesures de distància i protecció. Per tant, el proper dilluns 1 de juny tindrà lloc el XXIV Aplec de la Salut de Sant Feliu de Llobregat, organitzat per l'associació Calaix de Sastre.

ermita salut

Tots els actes tindran lloc a la Catedral de Sant Feliu de Llobregat. El tradicional Ball de la Soca que, en edicions anteriors, se celebrava després de la processó i la missa a l'ermita de la Salut de Collserola, enguany es passarà un vídeo amb la gravació sencera del ball a les 13h.

img jpolo 20170605 135512 imagenes lv terceros aplec de la salut sant feliu de llobregat kAlB U423207798496k6H 992x558LaVanguardia Web

Joan Lorenzo, membre de l’entitat organitzadora, explica que "per primera vegada no pujarem la mare de Déu a l'ermita de la Salut, sinó que la mare de Déu baixarà a la catedral, on ja hi ha permís per rebre un terç del seu aforament, això ens permetrà fer una nova edició de l'Aplec en format reduït però amb representació també de la cultura popular abans, durant  i després de l'eucaristia. L'Agrupació Cultural Folklòrica hi serà present amb l'Esbart i els gegants Laia i Llorenç, vestits amb el tradicional vestuari del Ball de la Soca.”

download 4 aplec salut

L'Aplec de la Salut  s'inclourà dins de la celebració del Dia de l'Associacionisme Cultural. L'organització posarà a la venda les particions de la Grossa de Sant Jordi per al proper sorteig del 26 juliol.

Activitats


Gran Repic de Campanes: 11.30h

Lloc: S.E. Catedral de Sant Llorenç

Repic a càrrec de la Colla de Campaners de la Seu de Sant Llorenç

 

Entrada de la Mare de Déu a la S.E. Catedral de Sant Feliu de Llobregat: 11.50h

Lloc: S.E. Catedral de Sant Llorenç

Ball Homenatge a càrrec de l'Esbart de Sant Feliu

Pregó a càrrec de David Molins i Campos

 

Eucaristia a la S.E. Catedral: 12h

Presidida per Mn. Josep Maria Domingo, rector de la parròquia i vicari general

Ofrena a càrrec del gegants Laia i Llorenç de l'AFC

 

Visionat del Ball de la Soca: 13h

Vídeo del Ball de la Soca a càrrec de l'Esbart titular de l'Agrupació Cultural Folclòrica

 

Redacció / Fotos Calaix de Sastre-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
115

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix