Bingo Solidari a Cervelló per fer mascaretes i salvaorelles

Les entitats locals, liderades pels Encaputxats Diabòlics, s’uneixen en aquesta iniciativa solidària sota el lema #FemPoble

La colla de diables els Encaputxats Diabòlics de Cervelló, junt amb altres entitats del poble, dona el tret de sortida a una iniciativa solidària, precedida d'una campanya viral amb la col·laboració de centenars de veïnes i veïns que han vist, ara més que mai, la necessitat de connectar- se, crear xarxa i col·laborar, per fer front a la situació actual.

Captura de pantalla 2020 05 20 a las 11.02.23

Es tracta d’un Bingo Solidari per recollir diners i reinvertir-los en iniciatives nascudes a Cervelló durant el confinament, que compta amb la participació d’entitats i establiments comercials per fer difusió o aportar premis, com ara nits d'hotel a l’Hotel Can Rafel, pirotècnia de Pirobram o samarretes i marxandatge d'entitats del poble i entitats de foc de tot el Baix Llobregat.

Captura de pantalla 2020 05 20 a las 11.07.41

El Bingo tindrà lloc el 22 de maig i es podrà seguir el directe per l’instagram de l’entitat @encaputxatsdiabolics. El funcionament del joc serà a cinc rondes que es podran jugar per una aportació de 5 euros el cartró. Totes les aportacions rebudes seran destinades a la compra directa de material. Per una banda, teles i gomes per tal que el col·lectiu de cosidores independents continuï produint mascaretes per a residències, treballadors, comerços, veïnes i veïns i centres de salut. I per l’altre, material perquè l’entitat Cervemakers fabriqui protectors d’orelles per evitar les ferides que es produeixen a la pell per l’ús continuat de les mascaretes. El material resultant serà ofert al poble, mitjançant les entitats col·laboradores, de forma gratuïta.

La proposta ha transcendit el municipi, i moltes entitats de pobles veïns, com Molins de Rei o Sant Feliu de Llobregat, s'han unit a la causa. Els grups de música Buhos, Rocktàmbuls o Seikos han col·laborat enviant vídeos animant a les seves comunitats digitals a participar.

Redacció / Fotos: Aj. Cervelló-Encaputxats Diabòlics

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
107

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix