Cornellà i Martorell se sumen a la celebració virtual del DIM2020

S’han programat activitats entre el cap de setmana del 16 i 17 de maig i el dilluns 18

L'actual situació de pandèmia generalitzada ha marcat la celebració del Dia Internacional dels Museus (DIM), el 18 de maig, que enguany serà més digital que mai. Els museus adherits a la Xarxa de Museus Locals (XML) de la Diputació de Barcelona, 68 museus de 53 municipis de la província de Barcelona s'afegeixen a la celebració que enguany té per lema "Museus per a la igualtat: diversitat i inclusió", un punt de trobada per posar en relleu la diversitat de perspectives que conformen les comunitats i el personal dels museus.

unnamed canmercader

El DIM2020 se celebrarà arreu amb activitats digitals com ara tours virtuals, tallers en línia i jocs i reptes participatius per fer des de casa els dies 16, 17 i 18 de maig, mentre que la Nit dels Museus ha quedat ajornada per al 14 de novembre.

3 martorell

Activitats programades:


- El Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat ha traslladat a la xarxa el joc de pistes "Top Secret. El misteri de Can Mercader" que sol realitzar-se al Parc de Can Mercader i que ara es pot jugar en equips de 2 a 5 persones, sigui a la mateixa casa o bé amb altres per connexió telemàtica.

- Els Museus de Martorell proposen visites guiades a L'Enrajolada, Casa Museu Santacana i al MUXART, Espai d'Art i Creació Contemporanis al seu canal de You Tube i també un concurs per triar el paisatge present als seus museus que més agrada al públic.

Redacció / Fotos: Turisme-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix