Els diables de Cervelló preparen un Correfoc als balcons

Els Encaputxats Diabòlics ho ha organitzat per al dissabte 11 d'abril adaptat al temps de confinament

La proposta que ha llençat l’entitat, la colla de diables Escaputxats Diabòlics, és fer un correfoc als balcons, terrats o jardins particulars amb bengales, llanternes o amb la llum dels mòbils acompanyats de la cançó Correfoc del grup Buhos, que sonarà a les 20.15 hores per l’emissora municipal.

2020 04 11 Cartell correfoc als balcons

Per escalfar l’ambient, durant aquesta setmana l’entitat cultural està enviant consignes als veïns i veïnes per poder seguir l’esdeveniment. De moment, ja han demanat a tota la ciutadania que faci difusió de l’acte amb un cartell als balcons o a través de vídeos o missatges a les xarxes socials. I per tal que tothom estigui protegit, també caldrà que els participants portin un barret al cap que poden anar fabricant ja. 

57543651 2285674528350247 5479249303182508032 n

Les fotografies d’aquestes consignes es poden enviar a l’entitat o es poden compartir i etiquetar a través de l’Instagram de la colla @encaputxatsdiabolics. La iniciativa té el suport de l’Ajuntament i de Ràdio Cervelló.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix