Projeccions d’obres de teatre, produccions i pel·lícules, des de casa

L’Auditori de Cornellà engega al iniciativa #L’Auditoridesdecasa per aquests dies de confinament

L’Auditori de Cornellà de Llobregat engega una nova iniciativa amb l’objectiu de portar la cultura a les llars. Una iniciativa anomenada #L’Auditoridesdecasa. Donat l’Estat d’Alarma decretat, l’activitat de l’equipament està aturada com a mesura de prevenció per lluitar contra el COVID-19, i és per això que es vol apropar a la ciutadania aquests dies de confinament.

El proper divendres, 10 d’abril, s’engegarà unanova campanya donant difusió de diferents obres de teatre, ficcions televisives basades en produccions teatrals o peces de teatre-movies. Tots els divendres es penjarà als canals de comunicació, web i Xarxes Socials de l’Auditori, un nou enllaç oferint l’oportunitat de gaudir a casa d’espectacles de qualitat a l’abast de tothom. Amb la nova proposta que s’afegeix també a la campanya que impulsada per l’Ajuntament, EsmorzarCultura per gaudir de la música, dansa o les arts escèniques també durant aquests dies a través de les xarxes socials del Departament de Cultura.

magnetica

#L’Auditoridesdecasa s’estrena el dia 10 d’abril amb ‘Magnètica Management’, un homenatge al món del circ i a la figura del pallasso fet des de la tendresa, la sensibilitat i la musicalitat. Un espectacle en català per a tota la família amb Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Mauro Paganini com a intèrprets. Divendres, 17 d’abril, serà el torn de la pel·lícula d’Abel Folk i Joan Riedweg, ‘Desclassificats’ basada en l’obra homònima que Pere Riera va escriure i dirigir el 2011. La programació de #L’Auditoridesdecasa continuarà el 24 d’abril amb ‘Adossats’ de Ramon Madaula amb la participació també de Rosa Renom, Jordi Bosch, Camilo García, Marieta Sánchez i Guillem Balart, una obra de teatre que també es va representar amb èxit a L’Auditori de Cornellà. D’altra banda, els divendres del mes de maig continuarà la iniciativa amb títols com ‘Germanes’, ‘El fantasma de Canterville’, ‘Res no tornarà a ser com abans’ o ‘El Nom’, entre altres.

t adossats 033 2 e preview

Cal recordar que la nova situació ha portat a l’anul·lació d’espectacles com Xiula, Cobertura, Viejo amigo Cicerón, els musicals Annie i Jekyll&Hyde i BVocal previstos per aquesta primavera. També s’ha reprogramat l’actuació de Farruquito pel proper 31 d’octubre, l’obra ‘Quina feinada’ que tindrà lloc el 6 de novembre i ‘El Pare de la núvia’ que s’ha programat pel 29 de novembre.


Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix