Viladecans acull una exposició sobre la gastronomia a l’Antiga Roma

L’exposició, organitzada pel Museu de Viladecans des del dia 3, proposa un viatge en el temps, a partir de coneixements de la literatura i l´arqueologia, sobre els productes i matèries primeres del menjar romà, la importància de les espècies i condiments, les formes de cuinar, els serveis de menjar i els usos i costums.

Produïda per l’entitat KuanUm!, la Biblioteca de Viladecans acull aquesta mostra sobre el menjar d’una cultura que es troba a la vegada a prop i molt lluny.

La informació visual es complementa amb una vitrina amb pots en els quals es poden ensumar alguns dels aromes culinaris propis d’aquella cultura, com el popular garum (l'agredolç fet de vísceres dels peixos), pebres o bolets secs.

La mostra es complementa amb un taller, el 17 de maig a les 19 hores, en el qual s’aprendrà a elaborar un condiment per assaonar “a la romana” els nostres plats actuals. Redacció | Foto: Arxiu
 

Convocatòria D'assemblea general ordinária del consell esportiu del baix llobregar

Convocatòria D'assemblea general ordinária del consell esportiu del baix llobregar

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix