III Premi Jujol de Dansa Jove a Sant Joan Despí

Dissabte, 12 de maig i diumenge, 13 de maig el Teatre Mercè Rodoreda serà escenari de la tercera edició del Premi Jujol de Dansa Jove que organitza l’entitat DansaDespí, amb el suport de l’Ajuntament, i que aplegarà més de 80 ballarins i ballarines d’entre 11 i 24 anys de 14 escoles de dansa d’arreu de Catalunya, com ara Girona, Lleida, Tarragona, Barcelona, a més d’Andorra.

L’objectiu d’aquest certamen és fomentar la dansa a través dels joves talents que s’estan formant a les escoles de dansa no professionals, alhora que apropar les experiències d’aquests centres per afavorir un espai de col·laboració.

El concurs està obert a tres disciplines de la dansa, clàssica, contemporània i hip-hop, i els artistes poden participar en dues modalitats: individual (dansa clàssica i contemporània) i grupal (dansa clássica, contemporània i hip-hop).

En la modalitat grupal es repartiran 5.400 euros en premis (400 euros per als primers de cada categoria i disciplina, i 200 euros per als segons), mentre que en la individual s’atorgaran beques per als dos primers de cada categoria i disciplina. El concurs començarà el dissabte (d’11.30 a 14 h, i de 17 a 20.30 h, aproximadament) i el diumenge d’11-30 a 14 hores.

Podeu trobar més informació al web http://pjujoldansajove.com.

Redacció | Foto: ASJD
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix