Rosalía, Aitana i Estopa, guardonats als Premis Odeón

El Teatre Reial va acollir ahir els anomenats ‘Goya’ de la cançó de la indústria musical espanyola

El Teatre Reial de Madrid va acollir ahir a la nit la primera edició de la gala dels Premis Odeón. Un acte on la indústria discogràfica va recuperar la seva celebració de fa dotze anys amb els premis Amigo i que es va deixar de celebrar per la crisi. A la gala van assistir un centenar d’artistes de tots els estils i va ser presentat per l’humorista Quequé. Els guardons es van dividir en dues grans àrees: d’obres i cantants. Els cantants del Baix Llobregat va tornar a ser els grans protagonistes amb l'obtenció de diversos premis.

rosalia odeon

La sesrovirenca Rosalía, que es van perdre l’esdeveniment perquè es troba a Los Ángeles per motiu de la celebració dels Grammy, va ser la cantant més nominada als Premis Odeón amb un total de quatre candidatures (millor cançó, àlbum, vídeo i artista femenina), però només va obtenir un al millor vídeo. “M’ha estat impossible assistir-hi. Espero anar a les properes edicions. Que us ho passeu mol bé”, va dir en un vídeo d’agraïment que es va exhibir.

estopoa odeon

odeon aitana

Els cornellanencs Estopa van aconseguir el premi de millor grup de l’any. D’altra banda, la jove de Sant Climent de Llobregat, Aitana, va ser distingida com a millor artista revelació. Va ser un dels moments més emotius de la gala, ja que la climentona va plorar en rebre el guardó. Estopa, amb la cordovesa Índia Martínez, i Aitana, amb el cordovès Antonio José, van actuar durant l’esdeveniment musical.

Redacció / Fotos: Premios Odeón

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix