La nova Sala Municipal d’Abrera, en marxa

L’equipament cultural ha sofert una reforma integral de tot el seu espai

Aquest cap de setmana es va celebrar la inauguració de la nova Sala Municipal d’Abrera després de la reforma integral de l'equipament cultural. Un gran nombre de veïnes i veïns van poder visitar les noves instal·lacions municipals en una jornada de portes obertes. I a la tarda i a la nit, la sala es va omplir amb dues funcions de teatre a càrrec dels Illets d'Abrera Grup Escènic. L’alcalde, Jesús Naharro, va inaugurar la Sala Municipal, acompanyat pel regidor de Cultura, Francisco Sánchez, en un acte que va comptar amb la participació de les entitats abrerenques Versikalia, Abrecedaris i el Grup Escènic Illets d'Abrera.

2 42

El regidor d'Obres a l'Ajuntament d'Abrera, Albert Roca, explica que els treballs de millora suposaran pels "espectadors una major confortabilitat respecte als seients per poder gaudir dels espectacles, visualment les instal·lacions s'han modernitzat i hi ha una sensació de modernitat. Els artistes i entitats tindran una major accessibilitat a l'escenari.”   

11 9

Reforma i millora de l'equipament

La configuració de la sala, amb la platea a la planta baixa, i l’amfiteatre a la planta primera s'han mantingut. S'ha rehabilitat la platea amb la renovació de totes les butaques, per aconseguir una major visibilitat de l’escenari, i s'han millorat els revestiments. L’escenari compta amb un paviment amb nou  i s’ha dotat l'accés a l’escenari d’una plataforma mecànica per eliminar barreres arquitectòniques i s’ha renovat totalment l’equipament escènic i audiovisual, incloent-hi un videoprojector. Pel que fa a l’espai de control de so i llum, abans al lateral de l’amfiteatre, s'ha reubicat en una zona més centrada perquè els tècnics i tècniques que l’utilitzin tinguin una millor visió de l’espectacle. També s’ha remodelat el vestíbul d’accés incloent-hi un taulell de recepció.

ELai9 pW4AANo g

1050995

Els camerinos s'han reorganitzat per afavorir la utilització d’aquest espai per parts dels actors i actrius i usuaris de l'equipament. Compten amb dutxes, una millora que demanaven els usuaris de la sala i participants dels actes que s’hi feien. També s’ha rehabilitat la coberta i els revestiments verticals laterals de l’edifici, dotant-la d’un nou revestiment de xapa metàl·lica, amb un millor sistema d’aïllament. A més, s’ha inclòs la renovació de la instal·lació de climatització, i s’ha millorat la il·luminació de la sala amb la substitució dels llums actuals per nous amb tecnologia LED.

D’altra banda, la plaça d’accés a la Sala Municipal s’ha reformat per tal de millorar la seva accessibilitat amb l’ampliació de la vorera i la connexió amb el carrer Casamada i la continuïtat a nivell des de la plaça fins a l’entrada principal.

Redacció / Fotos: Aj. Abrera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix