La cantant Rosalía enlluerna al Palau Sant Jordi

Ahir va oferir un dels dos concerts previstos en el Palau Sant Jordi de Barcelona

Ahir dissabte a la nit, la cantant Rosalía va demostrar el perquè és una de les artistes del moment. En un Palau Sant Jordi ple de milers de fans entregats a ella, va tornar a enlluernar a la seva tornada a Barcelona per posar punt final a un any en el marc de la gira ‘El mal querer’.

077af58ddfd17d47e35117caecb6a935 L

Les potents coreografies de l'artista sesrovirenca sempre amb el seu grup de bailarines, han acompanyat el flamenc barrejat amb trap, ritmes llatins i electrònica. "Us vull dir una cosa: Aquest ha estat el millor any de la meva vida", ha confessat, recent nominada als Grammy 2020 amb dues estatuetes i que ja acumula un reguitzell de guardons. Després de cantar Pienso en tu mirá i A Palé, la cantant va donar la benvinguda als assistents molt emocionada, amb les mans a la cara i contenint les llàgrimes de veure el recinte "tan ple", a casa seva.

Rosalía no s'ha deixat cap èxit a la butxaca i la pista ha bullit amb Milionària, Brillo, Con altura o Yo x ti, tu x mi. Malamente, la cançó que la va donar a conèixer al gran públic, ha estat l'última en ressonar al Palau aquest dissabte a la nit. Avui diumenge, Rosalía tornarà a actuar.

Redacció / Fotos: Heraldo-El Obrero

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix