Rosalia triomfa als premis MTV Europe Music Awards

La cantant sesrovirenca va guanyar el guardó a la millor col·laboració de l’any per ‘Con Altura’

Rosalía segueix acumulant premis. Ahír va guanyar el premi MTV Europe Music Awards (EMA) a la millor col·laboració de l’any per ‘Con Altura’, el seu single amb J Balvin. La cantant de Sant Esteve Sesrovires encarava la gala dels EMA, celebrada al Palau de Congressos i Exposicions de Sevilla, amb quatre nominacions, de les quals dues eren per ‘Con Altura’, una per al premi al millor look i una altra per al de millor ‘push’.

EId fCSX0AEzRqG

Finalment, ha alçat un únic premi, però ha tornat a pujar a l’escenari per interpretar, junt amb una vintena de coristes i ballarines, el tema ‘Di mi nombre’, que acumula més de 43 milions de visualitzacions a YouTube. Els EMA han distingit també Taylor Swift, Shawn Mendes, Lola Índigo i Green Day, entre d’altres.

actuacio rosalia

La sesrovirenca s'ha convertit en una de les grans figures internacionals del pop amb temes com ‘Malamente’ o ‘El mal querer’, que tenen arrelament en el flamenc, però que no formen part d'aquest gènere musical. No obstant això, l'accent andalús que la cantant aporta al seu estil ha estat acollit pel públic com una cosa molt innovadora i ha permès a molts dels seus seguidors acostar-se a l'art ‘jondo’.

Redacció / Fotos: Rosalia twitter

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix