TRAM i el Consorci de Turisme continuen impulsant el turisme cultural

‘La Ruta del TRAM’ ofereix descomptes per visitar els atractius turístics, culturals i gastronòmics propers a la xarxa Trambaix

Els Museus d’Esplugues de Llobregat ha estat l’escenari escollit perquè avui el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, TRAM, i els municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern hagin signat un conveni de col·laboració per seguir impulsant ‘La Ruta del TRAM’.

EIHiFRkWkAAoIxa

L’activitat, ja consolidada en el territori, descobreix visites a indrets rellevants, edificis emblemàtics i mostra l'oferta gastronòmica a l’entorn del tramvia a la zona del Baix Llobregat. ‘La Ruta del TRAM’ ofereix, a més, descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3).

EIHZdp8WwAAMUDv tramjpg

A l’acte de signatura de l’acord, que ha tingut lloc als Museus d’Esplugues de Llobregat, han participat la presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Eva Maria Martínez Morales; l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz; l’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz; l’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà;  el Tinent d’alcalde d’Economia i Administració de l’Ajuntament de Cornellà, Sergio Fernández Mesa; el President de l'Àrea de Serveis a la Persona, Cultura, Promoció Associativa i Turisme de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, Àlex Medrano; i el president de TRAM, Felip Puig.

Els atractius

La Ruta del TRAM’ ofereix un gran ventall de propostes per descobrir com ara: l’obra modernista de Jujol (Sant Joan Despí), l'antiga fàbrica de ceràmica “La Rajoleta” a (Esplugues de Llobregat), el Museu de les Aigües, el Palau Mercader i el Museu de les Matemàtiques (Cornellà de Llobregat), l’edifici Walden i el refugi antiaeri (Sant Just Desvern), i el Palau Falguera (Sant Feliu de Llobregat). A més, els Parcs amb activitats per gaudir en família, els mercats de pagès, i una variada oferta gastronòmica, completen les recomanacions per gaudir d'aquesta ruta a un Salt de Barcelona.

cornella palau

santjoan tram

santfeliu tram

Aquest any, com a novetat, els restaurants que s’acullen dins la campanya de La Ruta del TRAM són establiments que cuinen amb productes de proximitat de km0, amb el segell Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat. Tota la informació de la campanya es troba a www.rutadeltram.cat, així com a les diferents plataformes de TRAM i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Redacció / Fotos: TRAM-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix