El 48H Open House BCN aplega més de 3.000 persones a Sant Joan Despí

L'espai més concorregut ha estat la Ciutat Esportiva del Futbol Club Barcelona que incloïa, com a novetat, l'entrada a l'estadi Johan Cruyff

Per cinquè any consecutiu, Sant Joan Despí ha participat en el festival d'arquitectura 48H Open House BCN. La ciutat ha obert, el cap de setmana, nou edificis d'arquitectura singular que han rebut un total de 3.036 visitants, un 4,80% més que en l'edició de l'any passat. Els edificis han estat Can Maluquer, Can Negre, Can Po Cardona, Can Tous, les cotxeres del Tram, la Ciutat Esportiva del Futbol Club Barcelona, l'ermita de la Mare de Déu del Bon Viatge, el restaurant Follia i la Torre de la Creu.

open house 2019 estadi johan cruyff 2

Les jornades de portes obertes en aquests edificis han registrat un total de 2.795 visitants. L'espai més concorregut ha estat la Ciutat Esportiva del Futbol Club Barcelona que incloïa, com a novetat, l'entrada a l'estadi Johan Cruyff. També han estat molt visitats els edificis de Can Negre i de la Torre de la Creu, obra de l'arquitecte Josep Maria Jujol, i les cotxeres del Tram.

open house 2019 torre de la creu 1

A banda, l'Ajuntament de Sant Joan Despí també ha organitzat itineraris guiats per mostrar el patrimoni arquitectònic de la ciutat. Així, s'han fet sessions de l'Itinerari del Canal de la Infanta i de l’Itinerari Jujol Modernista que han aplegat 241 participants. En el cas de l'Itinerari Jujol, algunes sessions han estat teatralitzades, amb la participació dels personatges històrics de Josefa Romeu i Engràcia Balet, impulsores de la Torre de la Creu i de Can Negre, respectivament.

Més de 40 persones voluntàries han col·laborat en l'organització del festival a Sant Joan Despí i han estat les encarregades d'explicar als visitants les característiques dels edificis que s'han obert.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix