Una quarantena d’obres es presenten al X Premi Literari Delta

S’organitzaran tallers d’escriptura virtuals i presencials per treballar les inquietuds narratives i literàries de les dones

Ja ha finalitzat el termini de presentació d’obres a la desena edició del Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones, que organitza el Consell de Dones del Baix Llobregat amb el suport de diferents ajuntaments. El concurs vol encoratjar a les dones a desenvolupar els seus potencials creatius i reivindicar la mirada i el pensament femení com a motors de canvi i transformació de la societat. En total, s’han presentat 42 obres. Actualment, el jurat està llegint les propostes i a finals de novembre, es comunicarà quines són les guanyadores.

Foto ok 1570695807

Paral·lelament, es realitzaran diferents tallers d’escriptura per treballar les inquietuds narratives i literàries i la creativitat. Hi haurà dues modalitats: virtual i presencial. El curs en línia, on només hi ha una plaça per municipi, està previst que comenci el pròxim dilluns 4 de novembre. Les persones interessades ja es poden inscriure.

Pel que fa a la modalitat presencial, Torrelles acollirà els tallers els dies 6, 13 i 20 de març i els dies 3, 10 i 17 d’abril. La proposta es farà a la Biblioteca, de 18 a 20 hores, i la impartirà la Laia López. Per a participar-hi, les dones interessades es poden inscriure directament a la Biblioteca, trucant al telèfon 93 689 18 36 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix