Pel·lícules estereoscòpiques i curtmetratges en 3D a Viladecans

El DogVille 3D Film Festival comptarà novament amb un concurs de curtmetratges, eix del certamen; una secció professional, el DogVille Pro, i una secció per a tota la família, el DogVille Kids.

I aquest any s'hi ha afegit el DogVille Night, un passi de tres pel•lícules estereoscòpiques (sensació de relleu): ‘XP3D’, protagonitzada per Amaia Salamanca i Maxi Iglesias, ‘Pina’ i ‘Concierto musical en 3D’.

Al concurs de curtmetratges s’han presentat 31 obres internacionals procedents de vuit països. Les obres preseleccionades es podran veure en la marató de curts que tindrà lloc el dia 14, a partir de les 16 hores, i després se celebrarà la cerimònia del lliurament de premis. En l’edició anterior, el curt guanyador va ser ‘Error 0036, una obra dirigida per Raúl Fernández i protagonitzada per Paco León.

Un DogVille Kids molt dolç El festival compta aquest any amb uns col·laboradors molt dolços, els pastissers de la ciutat que, a través de la iniciativa DogVille&Cakes, se sumen al festival regalant entrades per a DogVille Kids, en la qual es projectarà l’última pel·lícula de Disney en 3D, ‘Gnomeo y Julieta’. Durant aquests dies, amb la compra d’una mona a Divine’s, Forn de la Plaça, Forn del Mig, Llorens, Roca i Santacreu es rebrà un val per dues entrades per a aquesta secció infantil. No obstant, per veure la pel·lícula caldrà abonar tres euros en concepte de lloguer d’ulleres 3D, han informat fonts municipals. Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix