Abrera serà la capital del Hip Hop el cap de setmana

El municipi baixllobregatí organitza la primera edició del Festival de Cultura Hip Hop ‘Selvatik’

Aquest cap de setmana se celebrarà la primera edició del Festival de Cultura Hip Hop Abrera ‘Selvatik’. El proper dissabte 7 de setembre, a la plaça de Pau Casals, a partir de les 19 hores hi ha convocats els següents artistes:

  • OppsLyla: amb només 15 anys, la jove abrerenca acaba de publicar el seu primer treball discogràfic que porta per títol “Censura”. Llança un missatge a favor de les dones i en contra del masclisme i els diferents tipus de violència de gènere envers les dones amb les seves cançons de rap.
  • FMP Crew: un grup de rap integrat per D-Kann, Sitges, Nugem 1 i Angel-7, procedents de diferents ciutats de Catalunya. Amb un llarg rodatge en l'àmbit de la música, i amb un treball autoeditat al carrer, ofereixen un concert explosiu i dinàmic, on el públic juga un gran paper participatiu, amb cançons de temàtica molt diverses entre sí.
1531913658 fmp crew grupo
  • Arianna Puello: primera MC femenina de referència dins del gènere hip-hop/rap en la indústria musical espanyola. Deleitant a mig món amb les seves actuacions, causant impacte en gran part d'Europa, Amèrica Llatina, EE.UU i Àfrica amb els seus treballs: "El tentempié"(1998), "Gancho perfecto" (1999), La fecha" (2001), "Así lo siento" (2003), "Juana Kalamidad" (2007), "13 Razones" (2008), "Kombate o Muere" (2010), "Despierta" (2015) i "Rap Komunion” (2017).
Frases de Arianna Puello

A banda hi haurà dos artistes convidats:

  • Falsalarma: neix com a grup l'any 1995 de la mà de Titó i El Sant. Amb el pas del temps s’afegiran al grup Dycache Santiago i Dj Neas (ex- dj de 7 Notas 7 Colores). El primer treball de Falsalarma apareix l'any 1997, “Revolución Del Sonido”, seguit de "No Hay Quien Nos Pare" (2000) "La Misiva" (2004)"Eterna Juventud" y "De Valeroso Espíritu". Falsalarma presenta "Alquimia" (2006), “El más buscado” (2005), “Un mar de dudas” (2007), “Ley de Vida (2008), “Dramática” (2011), “La memoria de mis pasos” (2018).
a falsalarma
  • The Secret Poison: un grup de dos joves que expressen amb les seves composicions les seves inquietuds, la seva visió del món i com afrontar els diferents problemes del dia a dia. Unes lletres carregades de missatges que els han portat a participar en les festes de l’Orgull LGTBIQ+ 2019 expressant les seves emocions. Tot un descobriment que arribarà a Abrera el mes vinent!

També col·laborarà de l'Escola de Dansa Juan Antonio García i les seves exhibicions de ball, i l’amenització del Santi Cámara.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Abrera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix