Rosalía guanya dos premis MTV Video Music Awards per ’Con altura’

La sesrovirenca va rebre els guardons a la categoria de millor videoclip de música llatina i per la millor coreografia

El premis de vídeos musicals de la cadena MTV, que s’han lliurat a Nova Jersei, van tenir una protagonista especial, Rosalía. La sesrovirenca ha guanyat dos premis MTV Video Music Awards que s’han atorgat aquesta nit en una cerimònia. Els premis aconseguits per la cançó Con Altura, que canta amb J. Balvin, han estat en la categoria de millor videoclip de música llatina i per la millor coreografia.

EC8MUOMXYAAPruM

EC8MTocWsAM68qj

“Gràcies per deixar-me actuar aquesta nit i cantar en castellà”, ha dit, a més d’expressar que ha sigut “un honor increïble” poder ser a la gala dels premis, venint de “Barcelona”. Rosalía també estava nominada a millor artista revelació, que ha guanyat la nord-americana Billie Eilish, millor cançó de l’estiu, que s’ha endut Taylor Swift per Boyfriend , i millor col·laboració, que s’han emportat Shawn Mendes i Camila Cabello pel tema Señorita .

Captura de pantalla 2019 08 27 a las 8.39.07

Captura de pantalla 2019 08 27 a las 8.38.42

Rosalía va arribar a la gala en un impecable vestit negre de Burberry i va ballar amb la cantant d’origen cubà, Camila Cabello durant les actuacions d’una cerimònia que s’articula com un macroconcert de tres hores. La baixllobregatina no va tenir temps de posar-se el públic a la butxaca perquè el seu nom va sonar ja en la primera part de la gala, abans de la seva actuació. La sorpresa del premi semblava evident perquè li va costar trobar les paraules. Amb el premi a la butxaca, Rosalía va pujar de nou a l’escenari, acompanyada del cantant de reggaeton Ozuna, per interpretar tres de les seves cançons en castellà: A ningún hombre, Yo x ti, tu x mi i, la guanyadora, Con altura.


Redacció / Fotos: EFE-MTV
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix