Disc d'or per al cantant santfeliuenc Nil Moliner

Ha aconseguit vendre 20.000 còpies del seu senzill 'Soldadito de hierro'
El cantant, músic i compositor de Sant Feliu de Llobregat, Nil Moliner, ha aconseguit el disc d'or amb el seu senzill 'Soldadito de hierro'. A Espanya, per aconseguir el disc d'or, cal vendre 20.000 còpies, tenint en compte tant les físiques com les digitals. Encara que Nil Moliner no ha publicat cap disc, ja triomfa amb els seus singles propers, divertits, i que transmeten ganes de viure, com El Despertar, Mi religión, Hijos de la tierra, Déjame escapar o Sale el sol.
68917709 2382322758548686 2238898152834859008 n
A més de Nil Moliner, Sant Feliu de Llobregat és bressol de molts artistes com Joan Dausà, Ramon Mirabet, The Penguins (que van ser guardonats als Premis Enderrock 2019) o Seikos.
nilmoliner1
"Tinc el millor públic. Tinc el millor staff del món, la millor banda del món, el millor equip i les millors amigues del món. La millor família del món. Tot per la vostra culpa. No sé assimilar això, us estimo", va manifestar en saber la notícia.
Redacció / Foto: N.M.
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix