Grups ‘indie’ musicaran les poesies guanyadores d’un concurs de l’ICFO

Bandes ‘indie’ posaran música les poesies guanyadores del concurs literari de l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), centre adscrit a la UPC i ubicat al campus de Castelldefels.

 L’Institut de Ciències Fotòniques organitza el concurs literari ‘La llum a les ones’ per als estudiants de secundària, amb la col·laboració d’iCat FM, CatalunyaCaixa-Obra Social i l’Arts Santa Mònica.

 Els textos seleccionats es presentaran a un concert a la Pedrera de Barcelona, han explicat des de la UPC.

Artistes i bandes independents com Bläue, Joan Colomo, D-Fried, Exxasens, Fernando Lagreca, Pulpop, Megaafonia i Miss Q posaran música als textos seleccionats entre tots els participants convertint-los en cançó

El certamen s’adreça a l’estudiantat de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat de tots els centres públics, privats i concertats de Catalunya i s’emmarca en els actes de celebració del desè aniversari de l’ICFO.

El concurs La llum a les ones té també l’objectiu de fomentar l’interès dels joves en la ciència i, més concretament, en la fotònica.

L’ICFO proposa a l’estudiantat que participi en el concurs a través de poesies i relats breus de ficció científica inspirats en la llum.

El resultat final del concurs La llum a les ones es podrà escoltar en directe en un concert que se celebrarà a La Pedrera, a Barcelona, el proper 28 de setembre. També s’editarà un CD-llibre amb les cançons i les lletres guanyadores.

Per a més informació i enviament de relats:  http://lallumalesones.icfo.es/

Redacció | Foto: Miss Q (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
156

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix