El Premi Literari Delta per a Dones, en marxa

El termini de presentació de les obres finalitzarà el divendres 20 de setembre i el veredicte es farà públic el 4 de desembre

 

Arriba una nova edició d’aquest Premi Literari Delta per a Dones que té com a principal objectiu encoratjar les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l'escriptura, fomentant  la creació literària -i per tant el seu reconeixement públic-, reivindicant la seva mirada i pensament com a claus per transformar la societat i promoure així la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la literatura.

Aquest guardó està organitzat pel Consell de les Dones del Baix Llobregat i els Ajuntaments d’Abrera, Begues, Castelldefels, Corbera de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i Viladecans, amb la col·laboració de les biblioteques municipals i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El tema de les obres és lliure i hi poden participar dones majors d’edat que no hagin estat guanyadores d’edicions anteriors d’aquest premi. El termini de presentació de les obres finalitzarà, improrrogablement, a les 14 h del divendres 20 de setembre de 2019. El veredicte es farà públic el 4 de desembre.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix