Torna el "Cinema Lliure a la Platja" al Prat de Llobregat

Es projectaran les pel·lícules "Viaje al cuarto de una madre" (6 de juliol), "Kubo y las dos cuerdas mágicas" (13 de juliol) i "Bienvenida a Montparnasse" (20 de juliol)

Per vuitè any consecutiu, El Prat de Llobregat tornarà a acollir la mostra "Cinema Lliure a la platja". Es tracta d'una mostra de cinema independent, alternatiu i d'avantguarda, que tindrà lloc del 27 de juny a l'1 d'agost en diferents municipis costaners. A més del Prat, tindrà lloc a Barcelona, Badalona, Mataró i, per primer cop, també a Palamós.

1538603978 073490 1538648403 noticia normal

En el cas del Prat de Llobregat, es faran sessions de Cinema Lliure a la Platja  els dissabtes 6, 13 i 20 de juliol, que en els tres casos començaran a les 21 h i es faran davant de diferents guinguetes de la platja. En el cas del municipi baixllobregatí, es podran veure les pel·lícules següents.

- Viaje al cuarto de una madre (6 de juliol, davant la guingueta El Maravillas)


- Kubo y las dos cuerdas mágicas (13 de juliol, davant de la guingueta Duna)

0614e330 2f1b 476a 8091 58e1765f2f55


- Bienvenida a Montparnasse
(20 de juliol, davant la guingueta Iguana)

Des de l'organització de "Cinema Lliure a la Platja", es procura que l'equip artístic del film, de direcció o producció, assisteixi a la projeccions. A més, abans de la projecció de cada pel·lícula, s'emetrà un curtmetratge seleccionat per FILMETS Badalona Film Festival i també, en una de les sessions, es projectarà el curtmetratge guanyador de la convocatòria oberta a escoles de cinema de Catalunya. Els curtmetratges d'aquesta edició aglutinen tota mena de gèneres: stop motion, comèdia, drama, animació i ficció

 

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix