Rosalía es dona el seu primer bany de masses a Catalunya

La cantant sesrovirenca va actuar davant 63.000 persones al Primavera Sound 2019

Rosalía va complir amb les grans expectatives que havia generat la seva actuació al festival Primavera Sound 2019. La cantant de Sant Esteve Sesrovires va actuar ahir dissabte com a autèntica cap de cartell de la nit, i això sol ja és novetat, doncs no ho pot dir cap altre artista català. Bona part dels 63.000 assistents que avui compta el festival han comparegut a la gran esplanada dels escenaris principals per veure-la.

D8BJF5dXkAABvL0

Presentant -entre altres- les cançons de l’aclamat àlbum ‘El mal querer’ (2018) amb ímpetu inicial i un important desplegament coreogràfic i vocal, Rosalía ha confirmat perquè en menys d’un any ha assaltat les llistes de reproducció llatines de mig món. James Blake ha estat el seu convidat estrella, i junts han interpretat ‘Barefoot in the Park’.

A ritme vigorós i amb la cançó ‘Pienso en tu mirá’ va arrancar el seu espectacle, tot fent vibrar un públic conscient que assistia a un esdeveniment per al record. Rosalía es va dirigir al públic majoritàriament en català, i va resoldre amb “és un honor” la menció al seu retorn a Barcelona. Després d’un inici intens, les cançons de ‘El mal querer’ va anar sonant alternades amb altres composicions –algunes han retornat a l’essència flamenca de la Rosalía dels primers temps- i llicències com un ‘remix’ del ‘Te estoy amando locamente’ de Las Grecas.

D8BJF5VWkAcrcOb

El concert va enfilar un tram de marca més flamenca després de l’aparició estel·lar a l’escenari de James Blake per cantar a dos veus la cançó del britànic en què Rosalía va col·laborar, ‘Barefoot in the Park’. Rosalía va professar la seva admiració cap a Blake, de qui ha dit que ja l’estudiava i apreciava en els seus temps d’alumna a l’Esmuc de Barcelona.

D8BJF5UXYAYZuci

La coincidència al cartell dels dos artistes feia plausible que es reproduís la col·laboració a l’escenari d’un dels dos, però finalment no ha estat així. I això que el repertori de Rosalía també incloïa ‘Brillo’, un altre tema signat en col·laboració amb Balvin. Rosalía va acomiadar el concert amb ‘Malamente’, la cançó que la va catapultar a la fama tot just fa un any.

Redacció / Fotos: Primavera Sound 2019

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix