El PAS 2019 de Martorell se celebrarà del 5 al 20 de juliol

Els concerts de la sisena edició Pont a les Arts Sonores seran gratuïts i a l’aire lliure, i s’ubicaran en l’entorn del Pont del Diable

Per sisè any consecutiu, del 5 al 20 de juliol, tindrà lloc el PAS (Pont a les Arts Sonores), el festival musical d’estiu de Martorell. Els vuit concerts que ofereix la proposta, variada i per a tots els gustos, es distribuiran en els tres primers caps de setmana del mes (dies 5 i 6 de juliol; 12 i 13 de juliol i 19 i 20 de juliol), a més de les activitats culturals i gastronòmiques que es duran a terme en el marc d’aquest esdeveniment. Cal destacar el caràcter gratuït dels concerts, fet que brinda l’oportunitat de gaudir de música de primer nivell i totalment de franc.

55949 950 700 ESCALA martorell festival pas pont a les arts sonores

El divendres 5 de juliol el PAS donarà el tret de sortida amb l’actuació de l’Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona. I l’endemà, el dia 6, serà el torn de Maruja Limón. El 12 de juliol actuarà Luísa Sobral i, el 13 de juliol, Mónica Green. El 19 de juliol ho farà Grupo Compay Segundo i, finalment, per tancar aquesta sisena entrega del festival, el dia 20, Flore M.

5 ORQUESTRA DEL REIAL CERCLE ARTÍSTIC DE BARCELONA

13 2 MONICA GREEN

En aquesta edició es consolida l’espai del Festival dirigit als més petits amb el Petit PAS: un espai que busca apropar els artistes i la música als més menuts de la casa. El Petit PAS ens portarà Xiula, el dissabte 13 de juliol. I el dia 20 de juliol, l’actuació de Xics’n’Roll Band. Tots dos concerts seran a les 20 h.

20 1 XICS N ROLL BAND

A més, s’han preparat dues exposicions al voltant de la música i l’art. Al CIPH La Caserna es podrà gaudir de l’exposició “Cuéntame Cuba”, de Joan Miquel Morales, i a l’Espai d’Art i Creació Contemporanis Jaume Muxart s’hi podrà visitar l’exposició “XAUS, censura del desig. Banda sonora d’un procés de creació”, de Pep Anton Xaus.

L’objectiu del PAS és apropar la música a la gent i propiciar una oferta artística de primer nivell, gratuïta i en un entorn privilegiat com són els jardins ubicats als voltants del Pont del Diable.

Redacció / Fotos: PAS-Arxiu-Carles Porta

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix