Cornellà de Llobregat celebra un any més la Jordiada

Una gran festa familiar amb espectacles, animació i una cercavila al parc de Rosa Sensat

Avui 23 d'abril, diada entre roses i llibres, també servirà aquest any per donar inici a la Jordiada 2019, l'any del 100 aniversari del naixement de Teresa Pàmies, escriptora i periodista, a la qual enguany la Comissió de la Jordiada ha volgut retre homenatge.

Tot just tornar de Setmana Santa, se celebra al municipi baixllobregatí una gran festa familiar amb espectacles, animació i una cercavila al parc de Rosa Sensat. La Jordiada a peu de carrer és el lema de la festa, que començarà la tarda del dimarts 23 d'abril, a les 17.30 hores. La Cia. Ai Carai oferirà l'espectacle musical 'L'Atac del Drac', a l'entorn de la llegenda de Sant Jordi. Després (18.30 h) hi haurà animació musical, a càrrec del Quartet Royal Garden, que donarà pas a l'inici d'una cercavila popular (19 h) acompanyats per la Dragona Cornèlia, els grallers de l'Agrupació Sardanista de Cornellà, la colla de Bastoners de Cornellà, el Drac i els Tabalers del Foment de Cultura Popular, Lakolla Martinet i el Quartet Royal Garden.

D4w9mVUWAAYIzNB

El cercavila recorrerà el barri Centre fins al Castell de Cornellà, on a partir de les 20 hores tindrà lloc l'acte de presentació de la XXVII Jordiada, amb pregó a càrrec de l'Agrupació Sardanista de Cornellà amb motiu del 50è aniversari de l'entitat.

Jordiada2015 g

DcVgb0SV0AI38mX

Jordiada a Cornellà de Llobregat 03

Durant dues setmanes, la Jordiada, organitzada per entitats de la ciutat per donar molta més dimensió a la festa de Sant Jordi, seguirà oferint activitats i espectacles de promoció de la cultura popular de tradició catalana a la ciutat, que culminen el 5 de maig amb la XXVII Festa de Cultura Popular al parc de Can Mercader. Durant tot el dia, el parc de Can Mercader s'omplirà d'activitats: parades de llibres i roses, jocs infantils, actuacions, un dinar popular, mostres d'artesania i d'oficis i la presència de la cultura popular i tradicional catalana expressada per les diferents entitats que hi prenen part.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix