L'escriptora Carme Via, pregonera de la Setmana Santa de Sant Vicenç

La presentació oficial es farà divendres 12 d’abril a la plaça de la Vila on se celebrarà també la desfilada dels Armats

Ja es respira la Setmana Santa pels carrers de Sant Vicenç dels Horts. Un dels esdeveniments més especials del municipi baixllobregatí. El tret de sortida el donarà la desfilada dels Armats el 12 d’abril, com a pròleg de la presentació oficial del programa Passió x Setmana Santa.

maxresdefault

L’acte inaugural pararà atenció al llenguatge relacionat amb la Setmana Santa, per això comptarà com a pregonera amb l’escriptora vicentina Carme Via, guanyadora del VIII Premi Delta (2015-2016) amb la novel·la La modista i altres dones.

portants4 low1 e1396992206828

Del 12 al 19 d’abril, els carrers de Sant Vicenç dels Horts viuran la culminació de la feina i l’esforç de tot l’any de les dues entitats que fan realitat la Setmana Santa al municipi: el Cos de Portants del Sant Crist, que organitzen l’Auto Sacramental i la Processó del Silenci, i la Cofradía del Santísimo Cristo de la Salud y Nuestra Señora de la Soledad, responsable de la processó de saetas de Dijous Sant i el concert de músiques de Setmana Santa.  A més, enguany la Cofradía celebra 20 anys: dues dècades que han contribuït de manera definitiva a identificar Sant Vicenç dels Horts com a referent de la Setmana Santa arreu de Catalunya.

Festa d'Interès Nacional

Per tot plegat, l’Ajuntament treballa per incloure la Setmana Santa de Sant Vicenç dels Horts en un pla de turisme i són en marxa els tràmits per reconèixer-la com a Festa Tradicional d’Interès Nacional. Aquest impuls se sumaria al Premi de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat que ja va aconseguir la Setmana Santa vicentina l’any 2014.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
107

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix