Estrena de l’audiovisual participatiu 'La plaza es nuestra'

El documental mostra el procés de creació i disseny en clau participativa de l’obra de l’artista valencià Escif

Deu mesos més tard de la inauguració a la plaça de la Salut de Sant Feliu de Llobregat d’un mural de 400 m2 dedicat al moviment veïnal dels anys 70, l'Associació Art Urbà, Kaligràfics i Fundación Contorno Urbano estrenen el documental 'La plaza es nuestra', en què es mostra el procés de creació i disseny en clau participativa d'aquesta obra de l’artista valencià Escif. La projecció es realitzarà divendres 5 d'abril, a les 19 h, al Centre Cívic Les Tovalloles.

2937130

L'audiovisual recull l'estada de deu dies de l'artista Escif al municipi baixllobregatí i el treball desenvolupat amb els veïns i veïnes protagonistes de les lluites dels anys 70, així com les diferents entitats vinculades al barri de la Salut. Aquesta residència artística va permetre la creació del mural a partir de la reflexió col·lectiva sobre el passat, però també sobre el present i el futur de la ciutat.

2557923

Escif va guanyar el concurs internacional que l'Ajuntament i la Fundación Contorno Urbano van organitzar per pintar aquest mural, certamen al que van concórrer gairebé 300 artistes i col·lectius de 42 països. La creació d'aquesta obra va formar part de la remodelació completa de la plaça de la Salut, espai que compta amb una història important per a la ciutat. La pintura simbolitza la lluita de les entitats veïnals que, fa 40 anys, van aconseguir la construcció de serveis bàsics, com l'ambulatori o les escoles.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu-Kaligràfics

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix