Sant Joan Despí acull el Festival Zero d'arts escèniques innovadores

Impulsat per Teatres en Xarxa, l'objectiu és apropar els espectadors a  un format teatral més pròxim i experimental

El Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí serà escenari dissabte 9 i diumenge 10 de març de la segona edició del Festival Zero amb tres propostes innovadores d'arts escèniques. El certamen, impulsat per Teatres en Xarxa, proposa una programació d'espectacles que tenen com a eix comú la proximitat física amb el públic i que interpel·len sobre noves formes de gaudir de les arts escèniques.

El primer dels espectacles serà A mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía), una peça amb dramatúrgia i direcció de Marc Rosich i la interpretació de Roberto G. Alonso que es representarà el 9 de març a les 19 hores. El muntatge està protagonitzat per una dona d'edat indefinida que explica les seves recances i s'emmiralla en la desmesura de les heroïnes de Tennessee Williams o en les dives de la cançó. També el 9 de març, a les 21 hores, es podrà veure Painball, un espectacle que reflexiona sobre la llibertat i que fusiona música i moviment amb altres disciplines artístiques. Es tracta de la primera peça de carrer de la companyia Les Impuxibles, amb la interpretació de Clara Peya, Ariadna Peya i Helena Gispert.

Espera

El darrer espectacle serà Espera, una proposta de circ de carrer participatiu on desapareix el límit entre l'escenari i el públic que es podrà veure a Sant Joan Despí el 10 de març a les 18 hores. El muntatge està produït per la companyia de circ EIA amb la interpretació de Celso Pereira i Francesca Lissia.

El Festival Zero va néixer l'any passat impulsat per Teatres en Xarxa, un grup de teatres de proximitat que treballen plegats de manera regular des de l'any 2014. El festival té com a eixos bàsics la programació d'espectacles de proximitat física amb el públic per viure experiències gairebé immersives; la cerca d'un públic nou, no assidu al teatre, i la visibilització de textos contemporanis i/o propostes no convencionals.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix