El Festival Zero portarà tres espectacles a Sant Joan i Sant Andreu

Els muntatges programats són de proximitat física amb el públic per viure experiències gairebé immersives

La segona edició del Festival Zero portarà tres espectacles “no convencionals”, del 8 de febrer fins al 16 de març, al Teatre Auditori de Llinars del Vallès, el Teatre Clavé de Tordera, el Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí, el Teatre Municipal Cooperativa, de Barberà del Vallès i el Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca. Els muntatges programats en aquesta edició que rodaran per cinc municipis de la demarcació de Barcelona són: ‘A mí no me escribió Tennessee Williams (porqué no me conocía)’ de Roberto G. Alonso i Marc Rosich; ‘Painball’ de Les Impuxibles i ‘Espera’ de la companyia de circ Eia. Ahir dijous 24 de gener, a l'Auditori del CERC de Barcelona, va tenir lloc la presentació de la segona edició del Festival Zero.

Dxq JfzX4AImH1P

El Festival Zero va néixer l'any passat impulsat per Teatres en Xarxa, un grup de teatres de proximitat que treballen plegats de manera regular des de l'any 2014. El festival té com a eixos bàsics la programació d'espectacles de proximitat física amb el públic per viure experiències gairebé immersives; la cerca d'un públic nou, no assidu al teatre, i la visibilització de textos contemporanis i/o propostes no convencionals.

Redacció / Fotos: Teatre Zero

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix