Rosalía actuarà en el prestigiós festival Coachella 2019

La sesrovirenca cantarà junt amb altres artistes com Ariana Grandes, Tame Impala o Childish Gambino

La cantant sesrovirenca Rosalía continua el seu imparable ascens a l’estrellat internacional. I és que ahir es va saber que formarà part del cartell del prestigiós festival Coachella 2019 que se celebrarà els caps de setmana del 12 al 14 i del 19 al 21 d’abril a Indio (California). Sense cap dubte és la cita anual per als amants de la música on es pot escoltar diferents gèneres des del rock alternatiu fins a hip hop o l’electrònica.

rosalia winner of best alternative song for malamente and news photo 1068169838 1542356527

Al costat de la catalana, altres grans noms del cartell són Ariana Grande, Tame Impala o Childish Gambino. També hi haurà altres artistes com a J Balvin, Badd Bunny, Solange Knowles (la germana de Beyoncé) o Janelle Monáe.

Rosalia, de només 25 anys, va guanyar recentment de dos Grammy Llatins amb el tema ‘Malamente’.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix