L'astròleg Sadurní obre el seu laboratori de la Torre de la Creu

Del 28 al 30 de desembre, l'emissari reial obre als infants la casa on viu durant tot l'any 

Sadurní, l'emissari dels Reis Mags d'Orient a Sant Joan Despí, ja és aquí. L'astròleg obre del 28 al 30 de desembre el seu laboratori de la Torre de la Creu perquè els infants puguin conèixer el lloc on prepara l'arribada de Ses Majestats. En Sadurní és qui guarda tots els secrets sobre l'arribada màgica dels Reis Mags a Sant Joan Despí. Durant tot l'any viu a la Torre de la Creu i quan s'acosta l'arribada dels Reis mostra el seu laboratori als infants de la ciutat.

DSylqzKXcAEHb08

El laboratori d'en Sadurní de la Torre de la Creu estarà obert els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 17.30 a 20 hores. Dins la Torre de la Creu, els infants podran veure l'espai on treballa l'astròleg i totes les històries màgiques que amaga. A través d'una porta estrellada, els visitants veuran en Sadurní fent la seva feina i, a més, trobaran un munt de propostes divertides i sorprenents mentre fan el circuit per l'interior de la Torre de la Creu. A banda, a la plaça del davant hi haurà jocs i taller de maquillatge. 

cartes patges

I després de Cap d'Any, els infants de Sant Joan Despí podran lliurar la seva carta als Reis Mags d'Orient en el gran tendal màgic que s'instal·larà els dies 3 i 4 de gener a la plaça del davant de l'Àrea de Serveis a la Persona. Allà trobaran els patges reials i els seus ajudants que recolliran en mà tots els seus desitjos. 

visita laboratori Astroleg Sadurní 1

A més de lliurar les seves cartes, els infants podran participar en un taller en què, seguint les instruccions de l'astròleg Sadurní, elaboraran l'element màgic que facilitarà l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar la Nit de Reis. El tendal màgic de la recollida de cartes funcionarà els dies 3 i 4 de gener, de 17.30 a 20 h.

Laboratori de l'astròleg Sadurní,

Del 28 al 30 de desembre, de 17.30 a 20 hores, Torre de la Creu

Lliurament de cartes als patges

3 i 4 de gener, de 17.30 a 20 hores, plaça davant de l'Àrea de Serveis a la Persona

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix