Arriba el Nadal a Sant Joan Despí

L’Ajuntament ha programat una cinquantena de propostes culturals, esportives, tradicionals i solidàries

Aquest cap de setmana comencen les activitats nadalenques a Sant Joan Despí amb diferents propostes culturals, esportives, tradicionals i solidàries que ompliran el municipi del caliu del Nadal. Fins a l'arribada dels Reis, Sant Joan Despí acollirà una cinquantena d'activitats ciutadanes impulsades per l'Ajuntament i per les entitats locals.

img 20181130 wa0001

Una de les activitats més emblemàtiques és l'Exposició de Pessebres de l'Associació de Pessebristes de Sant Joan Despí, que enguany arriba a la seva 62a edició. L'Exposició de Pessebres s'inaugurarà diumenge 16 i es podrà visitar fins al 6 de gener. Estarà composta pel tradicional pessebre monumental, tres grans escenes i deu diorames, un dels quals serà un homenatge al 140 aniversari de l'arquitecte Josep Maria Jujol.

Desembre17 pessebres 0

Les activitats de Nadal arrenquen dissabte 15 quan tindran lloc el Torneig de ràpides de Nadal del Club d'Escacs Sant Joan Despí, el concert de Nadal de l'Escola de Música Enric Granados i la representació de l'obra de teatre Impacients, interpretada pel grup local Hocus Pocus. I diumenge 16 serà el torn del 42è Concurs Ornitològic organitzat pel Club Ornitológico Timbrado Español Sant Joan Despí, l'exposició de pintures al carrer del Grup d'Art 94, el concert de Nadal de l'orquestra Laud'Ars i el certamen de Coros Rocieros del Círculo Artístico y Literario Semillero Azul.

tio planes

La tradició del tió també serà molt present als carrers de la ciutat. Una comissió d'entitats locals organitza el Tió de Nadal Popular en diferents barris: dissabte 15, a Residencial Sant Joan (plaça de l'Estatut); diumenge 16, al barri Centre (davant del Centre Cultural Mercè Rodoreda); i dissabte 22, a les Planes (plaça del Mercat).

La Marató

El cap de setmana del 15 i 16 de desembre també estarà molt marcat per la solidaritat ja que diferents entitats de Sant Joan Despí organitzen activitats en benefici de La Marató de TV3, que enguany recull diners per a la investigació sobre el càncer. Dissabte 15 hi haurà la gala benèfica del Club de Patinatge Artístic de Sant Joan Despí i diumenge 16 tindran lloc el Torneig de Pàdel del poliesportiu Francesc Calvet, les curses de resistència slot-car del club Slot-Car Sant Joan Despí, la XIV Dansa Solidària de l'Associació Dansadespí i el partit entre el sènior femení de l'Handbol Sant Joan Despí i La Roca -amb entrada solidària per a La Marató-.

A banda, dissabte 15 Ràdio Despí organitza la Ràdio Marató, el programa solidari que d'11 a 14 hores col·laborarà amb la campanya de recollida de joguines noves de la Creu Rioja Joventut. Durant el programa hi haurà punts de recollida de joguines en tots els barris de la ciutat.

 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix