La sesrovirenca Rosalía, nominada als premis BBC Sound 2019

Es tracta d'una de les deu artistes que la cadena pública considera que tenen una carrera en ascens

La BBC ha donat a conèixer aquest dilluns els artistes nominats als BBC Sound of 2019, entre els quals hi ha la cantant sesrovirenca Rosalía, a qui qualifica “d’estrella catalana que ha revolucionat el flamenc”, segons informa l’ACN. Al costat de la ‘cantaora’ completen la llista d’aspirants al guardó Grace Carter, Flohio, Dermot Kennedy, King Princess, Mahalia, Ella Mai, Octavian, Sea Girls i Slowthai. La selecció ha estat elaborada en base als vots de 136 crítics, DJ i locutors, a més dels antics nominats Stormzy i Ellie Goulding. Els premis distingeixen el so que serà tendència l’any següent i el guanyador es donarà a conèixer l’11 de gener.

2018053111253868418

Fins a conèixer el guanyador, la cadena pública desvelarà cada dia a partir del dilluns 7 de gener els cinc millors artistes a Radio 1 i BBC News. En edicions anteriors, el guardó ha distingit estrelles com Haim, Sam Smith, Years&Years i Michael Kiwanuka. Rosalía va publicar fa poc més d’un mes el seu segon àlbum, ‘El Mal Querer’ (Sony Music), format per 11 cançons i que narra la història d’un “amor tòxic” i les diferents etapes, de llums i ombres, que travessa el personatge protagonista.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix