Diverses escoles de dansa del Baix participen en una masterclass

La sessió, que es farà a l’Institut del Teatre, hi participaran Dance & Fitness de Pallejà, Dedans de Sant Vicenç dels Horts, Escola Municipal de Música i Dansa de Sant Andreu de la Barca, Loly Peláez de Sant Joan Despí i Danzarte de Castelldefels

Alumnes de les escoles de dansa Dance & Fitness de Pallejà, Dedans de Sant Vicenç dels Horts, Escola Municipal de Música i Dansa de Sant Andreu de la Barca, Loly Peláez de Sant Joan Despí i Danzarte de Castelldefels, participaran el proper dissabte 24 de novembre en una masterclass de dansa gratuïta impartida per professors del Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre. La sessió s'adreça a alumnes d'a partir de 7-8 anys. El principal objectiu de la iniciativa, que s'emmarca dins del projecte 'Dansa en xarxa' que enguany arriba a la quarta edició, és donar a conèixer els ensenyaments professionals i superiors de dansa que s'imparteixen a l'Institut del Teatre. Els alumnes que assisteixin a la masterclass es dividiran en tres especialitats: dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola.

lolyperez

La sessió s'adreça especialment a les escoles de dansa ubicades a la província de Barcelona, però de fora de la ciutat. Així, hi ha prevista també la participació  d'alumnes d'escoles de dansa de Badalona, Santa Eulàlia de Ronçana, Sitges, Moià, Mataró, Vic, Igualada, Arenys de Mar i Canet de Mar. A hores d'ara hi ha inscrits més de 150 alumnes.

El projecte 'Dansa en xarxa', arreu de Catalunya

La masterclass d'aquest 24 de novembre a Barcelona és la tercera de les cinc que l'Institut del Teatre ha programat arreu del territori català entre els mesos d'octubre i desembre amb motiu del projecte 'Dansa en xarxa'.

Captura de pantalla 2018 11 23 a las 8.14.59

Després de les masterclass, entre els mesos de febrer i març de 2019, es duran a terme tres sessions formatives també gratuïtes (una per a cada especialitat de dansa) orientades a assessorar els alumnes que vulguin aprofundir els seus estudis o que tinguin interès a presentar-se a les proves d'accés als cursos de 1r, 2n o 3r del Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre, on s'ofereixen de manera integrada els estudis del grau professional de dansa, així com l'ESO i el batxillerat d'arts.

Redacció / Fotos: Loly Pérez-Danzarte

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix