La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat tindrà 28 pel·lícules

El certamen, que se celebra a Sant Feliu de Llobregat, inclou una secció amb produccions catalanes i una amb propostes dedicades a un públic escolar, a més de l’oficial

Aquesta setmana arrenca el cicle dedicat al cinema de la Mediterrània i el Llevant de la 12a edició de la Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat que durant 10 dies, del 8 al 18 de novembre, acollirà CineBaix de Sant Feliu de Llobregat. La programació presenta un total de 28 pel·lícules de 15 països diferents que van d’estrenes aplaudides en grans festivals a petites produccions locals. Algunes de les pel·lícules més destacades són ‘Se rokh’ (Trois visages), una pel·lícula que juga amb les fronteres de la ficció i el documental, obra de l’iranià Jafar Panahi; ‘Still Recording’, un documental de Saeed Al Batal i Ghiath Ayoub, que segueix els passos durant quatre anys de dos estudiants que s’endinsen a la ciutat siriana de Douma; o ‘Capharnaüm’ , de la directora libanesa Nadine Labaki, que va sorprendre al Festival de Cannes per explicar la cruesa d’una història de misèria en mans d’un nen petit.

file704hyqxhoqfzie27lnm

A més de les pel·lícules incloses en la secció oficial, La Mostra inclourà la secció ‘La Mostra Educa’, amb programació específica per a centres educatius o ‘Des de l’altra riba’, amb quatre produccions catalanes que viatgen al món àrab per obrir-nos els ulls a diferents cultures i conflictes.

La Mostra de CineBaix vol ser també un espai per la reflexió i el debat i per això s’han programat mitja dotzena de cinefòrums i presentacions de llibres.

Novetat

Una de les novetats d’aquesta edició és la creació d’un Jurat Jove, format per cinc joves d’entre 18 i 25 anys, amb l’objectiu d’aproximar aquest col·lectiu d’edat a un cinema més independent i més allunyat dels circuits comercials.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix