Convocada la primera edició del Concurs de La Veu de Cornellà

Les inscripcions ja són obertes per a cantants no professionals i residents al municipi fins al 30 de novembre de 2018

L'Ajuntament de Cornellà ha convocat el primer concurs vocal per a solistes sota el nom de La Veu de Cornellà, amb el propòsit de donar suport als cantants i contribuir al seu desenvolupament artístic i personal tot gaudint de l'experiència. Poden participar tots els cantants no professionals i residents a Cornellà sense límit d'edat, amb qualsevol estil i tessitura vocal. Hi haurà dues categories per edats: "Joves" fins a 17 anys i "Adults" de 18 anys en endavant.

El jurat estarà format per músics professionals, professors de cant i algun convidat rellevant de la ciutat, i serà presentat a l'inici del concurs. Hi haurà tres premis per a cada categoria, de 150€, 250€ i 500€. I un premi especial dotat amb 150€ al "Cantant més carismàtic". Però, a més dels premis econòmics, els concursants tindran ocasió de rebre una classe magistral col·lectiva de cant i tècnica vocal impartida per Silvia de la Cal (cantant i coach vocal) i Oscar Larios (pianista, compositor i cantant), on es treballarà la cançó de cloenda del concurs que interpretaran tots els concursants. També, els guanyadors tindran l'oportunitat d'actuar a les festes del Corpus 2019 de la ciutat.

images laveu

Fases

El concurs constarà de diverses fases presencials i eliminatòries fins a arribar a la final que tindrà lloc el 10 de febrer de 2019 a L'Auditori de Cornellà, i a la qual només hi arribaren 12 concursants seleccionats. Les fases de semifinal i final seran públiques i, en el cas de la semifinal, el públic assistent rebrà un formulari numerat on podrà votar per un dels concursants i contribuir amb el seu vot a què el cantant més votat passi automàticament a la final.

Tots els interessats es poden inscriure fins al 30 de novembre de 2018, caldrà omplir un formulari d'inscripció i adjuntar la documentació sol·licitada que es pot trobar a la web de l'Ajuntament o al Departament de Cultura, al carrer Jacint Verdaguer 16-18 baixos. També es disposa un correu electrònic per fer consultes Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix