Les activitats del 48h Open House a Sant Joan Despí, tot un èxit

Les instal·lacions més visitades aquesta edició van ser les de Can Negre, la Torre de la Creu i les cotxeres del Tram

Sant Joan Despí ha participat en el festival 48h Open House Barcelona, que s’ha celebrat aquest cap de setmana del 27 i 28 d’octubre, amb l'obertura d'una desena d'edificis d'arquitectura singular i l'organització de dos itineraris culturals, unes activitats que han aplegat un total de 2.897 visitants, 251 més que l'any passat (dissabte 27 van registrar-se 1.015 assitents, mentre que diumenge 28 en van ser 1.882). Aquesta és la quarta vegada que Sant Joan Despí participa en el 48h Open House, que ja s'ha convertit en una cita cultural consolidada a la ciutat. 

Open House Can Negre 2 2018

En el marc del 48h Open House, a Sant Joan Despí s'han pogut visitar lliurement els edificis de Can Negre, la Torre de la Creu, la Casa Rovira, Can Maluquer, Can Po Cardona, Can Tous, el restaurant Follia, la Ciutat Esportiva del Futbol Club Barcelona, les cotxeres del Trambaix i l'Estació de Tractament d'Aigua Potable. En total, 2.560 persones han visitat aquests edificis al llarg del darrer cap de setmana. Els edificis que han aplegat més visitants han estat Can Negre (499 persones), la Torre de la Creu (471 persones) i les cotxeres del Trambaix (421 persones). 

Open House Can Negre 2018

Open House Can Po Cardona 2018

Durant l'Open House també s'han organitzat edicions especials de dos itineraris culturals: l'Itinerari històric del Canal de la Infanta i l'Itinerari Modernista Jujol a Sant Joan Despí, que han comptat amb la participació de 337 persones. . 

L'organització del festival ha comptat amb la col·laboració d'una cinquantena de persones voluntàries que s'han encarregat del control d'accés als diferents edificis i d'oferir explicacions als visitants.

 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix