Sant Joan Despí participarà en el festival d'arquitectura 48h Open House

L’Ajuntament obrirà deu edificis que es podran visitar els proper dies 27 i 28 d’octubre

Per quarta vegada consecutiva, Sant Joan Despí participarà en el festival d'arquitectura 48h Open House Barcelona amb l'obertura de deu edificis que podran visitar-se lliurement i amb l'organització de dos itineraris culturals. El pavelló Mies Van der Rohe de Barcelona ha acollit aquest dijous la presentació de l'esdeveniment, que tindrà lloc el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre. La presentació del 48h Open House Barcelona ha anat a càrrec de la directora del festival, Elisenda Bonet; de l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, i del regidor d'Urbanisme de Barcelona, Josep Maria Montaner.

poveda open 3

Durant la presentació del festival, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha explicat que l'Open House "permet acostar l'arquitectura i els edificis singulars a totes les persones". Poveda ha destacat "l'important patrimoni que Josep Maria Jujol va deixar a Sant Joan Despí i que es podrà visitar durant l'Open House, a banda d'edificis més moderns com la Ciutat Esportiva del Barça o d'altres vinculats a la pagesia". L'alcalde també ha recordat que el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre, el 48h Open House "coincideix amb la celebració de la Fira Modernista a l'entorn de Can Negre i de les Jornades Gastronòmiques en què participen set restaurants de la ciutat amb els seus menús especials Jujol.”

open house2 0

El festival 48h Open House Barcelona és la principal cita de la metròpolis de Barcelona amb l'arquitectura, amb un cap de setmana de portes obertes en més de 200 edificis. A Sant Joan Despí es podran visitar deu edificis amb l'horari següent:

  • Can Negre, Torre de la Creu i Casa Rovira: dissabte, de 17 a 20 h, i diumenge d’11 a 14 i de 17 a 20 h
  • Can Po Cardona: dissabte, de 17 a 20 h, i diumenge d’11 a 14 h
  • Can Maluquer: dissabte de 17 a 19.30 h, i diumenge d’11 a 13.30 i de 17 a 19.30 h
  • Can Tous: dissabte de 17 a 20 h, i diumenge d’11 a 14 h
  • Ciutat Esportiva del FC Barcelona: dissabte de 16.30 a 18.30 h, i diumenge d’11 a 13 i de 16.30 a 18.30 h
  • Cotxeres del Trambaix: dissabte de 17 a 20 h, i diumenge d’11 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Restaurant Follia: dissabte de 18 a 20 h, i diumenge d’11 a 13 h
  • Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP): diumenge d’11 a 14 h

Altres visites

A més, es podran fer dos itineraris: l'Itinerari històric pel Canal de la Infanta (dissabte i diumenge a les 10 h) i l'Itinerari Modernista Jujol (dissabte i diumenge a les 10 i a les 12 h). Per participar en algun d'aquests itineraris cal fer la inscripció prèvia al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L'any 2017, el festival 48h Open House va aplegar a Sant Joan Despí un total de 4.767 visitants i 485 participants en els itineraris culturals.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix