Demà comença el 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà

La programació es concentrarà entre el 17 i el 21 d'octubre amb prop de 70 espectacles

Cornellà de Llobregat tornarà a ser la gran capital del somriure. Del 14 al 21 d’octubre se celebrarà el Festival Internacional de Pallassos-Memorial Charlie Rivel. Un festival que compta enguany amb una programació de prop de 70 espectacles repartits per carrers, places, mercats, teatres, escoles, biblioteques, casals i residències de gent gran. Hi seran representades 47 companyies, provinents de 10 països: Austràlia, Canadà, Rússia, Xile, Regne Unit, Alemanya, França, Itàlia, Bèlgica i Argentina; a més de Catalunya, València, Castella i Lleó, Andalusia, Galícia, Euskadi i Madrid amb espectacles de gèneres i estils per a tots els públics.

Per aquesta edició actuaran grans noms internacionals i nacionals actuant al festval. Chris Lynam, Paolo Nani, Aga-Boom, Fanny Giraud, Pepa Plana, Pistacatro, Juan Callate, Las XL, Cris-Is, Bucraa Circus o la Cia. Mireia Miracle, entre molts altres.

ab60ce4d 4ea6 47c4 8add f26447f6bc93

A la carpa instal·lada a la plaça de Catalunya de Cornellà, s'hi celebraran les 'Gala ALAPISTA'. La primera serà solidària de Pallassos sense Fronteres (dimecres 17) i la resta tindran lloc divendres 19 (20h), dissabte 20 (18h) i diumenge 21 (17h). La gala serà dirigida i conduïda per una pallassa, Jimena Cavalletti, amb la música en directe dels sevillans Lapso Produccions. Un espectacle amb la participació de diferents artistes: Nezdames et Nezsieurs, Claret Clown (que presenta una versió molt personal del famós número de Charlie Rivel, dirigit pel també actor i pallasso Jordi Martínez), Fanny Giraud, Gromic, Die Maiers, Joe de Paul i Tim Tyler.

whatsapp image 2018 10 03 at 10 15 23

La gran festa de cloenda del festival serà el diumenge 21 d'octubre (19h, en acabar la gala Alapista) a la plaça de Catalunya de Cornellà. Serà un gran fi de festa amb les Balkan Paradise Orchestra que comptaran amb la participació d'algunes de les pallasses i pallassos que hauran actuat en aquesta edició del festival i el gegant de Charlie Rivel.

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat "Memorial Charlie Rivel" és un festival organitzat per l'Ajuntament Cornellà. És biennal i se celebra a Cornellà de Llobregat des de l'any 1984 i que té la missió de difondre el vessant sociocultural de les arts escèniques dels pallassos. Està reconegut com un dels més prestigiosos d'Europa i és un referent internacional.  El festival va néixer per homenatjar el pallasso català Charlie Rivel i fer de Cornellà la ciutat dels pallassos, amb l'objectiu de fer d'aquesta disciplina cultural una eina d'integració i cohesió social, apropant els espectacles a tots els ciutadans i ciutadanes amb actuacions a la Carpa principal, però també a les escoles, a les residències de gent gran i als espais públics.

Redacció / Fotos: Festival Internacional de Pallassos de Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix